Marc Herremans voorstellen is niet meer nodig. Sinds zijn ongeval in 2002 in Lanzarote zet Marc zich elke dag in om de dromen van mensen met een beperking te helpen laten uitkomen.

Met Squadra Velo schaart Wolvenberg zich achter Marc’s project : Athletes for Hope. Waar 13 jonge talenten uit 3 verschillende sportdisciplines (Triatlon, Veldrijden & BMX) er alles aan doen om mooie resultaten te behalen. Dankzij hun sportprestaties schenken de partners van het project een speciale bonus. Die bonus wordt gebruikt om een staprobot voor kinderen met een ruggenmergletsel of spierziekte aan te kopen. Daarnaast wordt er ook een prachtige revalidatieweide ingericht, compleet met minipaardjes waar zowel kinderen met verlamming als met een fysieke of mentale beperking terecht gaan kunnen. Op die manier wordt aan de kinderen ook een inspirerende en vooral warmere omgeving aangeboden voor hun revalidatie.

Squadra Velo levert de kleding voor het Athletes for Hope-team en zal ook de wieleroutfit op Passion For Cycling aanbieden. De opbrengst van deze outfits schenken wij integraal aan Athletes for Hope.

Product Img
Your product's name
$250.00
Product Img
Your product's name
$250.00
Product Img
Your product's name
$250.00
You have successfully subscribed!
This email has been registered