Born

Wat krijg je wanneer je duursporters met fietservaring en apothekers met een uitstekende kennis rond sportvoeding en voedingssupplementen samenbrengt? Het antwoord is BORN, een Nederlands bedrijf dat vandaag de dag wereldwijd bekend staat om zijn sportvoedingsproducten van hoge kwaliteit.

Of het nu gaat om een energiebar, liquid gel of supplementen voor, tijdens of na het fietsen, BORN staat garant voor kwaliteit, een uitstekende smaak en bovenal gegarandeerd veilige producten die geschikt zijn voor professionals én wielerliefhebbers. Vandaag en in de toekomst staat BORN voor de gouden standaard in sportvoeding.

Born to push limits

Ontdek onze nieuwste smaken en aanraders

Voor

Tijdens

Na

Sportvoeding: de ideale voorbereiding

De ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding volgen elkaar nauw op. Een effectieve voorbereiding helpt je optimaal voor te bereiden wanneer je van plan bent om een intensieve fietsprestatie te leveren. Smeer je benen alvast in met onze lichaamsverzorgende producten en Born volgt als ware vakspecialisten de ontwikkelingen nauw op de voet op. Toegespitst op een effectieve voorbereiding helpt Born om je optimaal voor te bereiden wanneer je van plan bent om een intensieve fietsprestatie te leveren. Smeer je benen alvast in met de lichaamsverzorgende producten van Born.

Fris de finale in met sportvoeding

Staand op de trappers, een tandje zwaarder schakelen tot plots de man met hamer genadeloos toeslaat. Al je energie lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen en de weg naar huis lijkt eindeloos ver op de fiets. Ons ruim assortiment aan sportvoeding voorkomt die befaamde hongerklop. Ga voortaan fris de finale in met onze gels, sportdranken, energy bars en voedingssupplementen.

Lichaamsverzorgende producten: ontspanning volgt na de inspanning

Als fietser ga je bewust om met je lichaam om deze in goede conditie te houden. Ook na je fietstocht spelen de eerste uren na je prestatie een cruciale rol in de herstelperiode. Wij helpen je bij de kunst van het recupereren na een zware inspanning op de fiets. Ontdek onze lichaamsverzorgende producten die je helpen ontspannen na de inspanning.

You have successfully subscribed!
This email has been registered