Streef naar perfectie met de nieuwste Perfetto RoS-collectie!

Door de introductie van de Castelli Gabba, wijzigde de manier van kleden wanneer we fietsen bij koud en veranderlijk weer. Elke fietser wilde dit, ondertussen iconische, fietsshirt in zijn garderobe. Met de komst van de Perfetto werd het gamma van fietskleding voor koud en nat weer aangevuld met een fietsshirt met lange mouwen, die afritsbaar zijn, maar nog steeds met hetzelfde ademend vermogen. Speciaal voor deze winter vernieuwde Castelli de hele Perfetto-RoS-collectie, zo ben je dit najaar perfect beschermd tegen regen en kou.

Perfetto nu nog perfecter

Dubbele ritssluiting

De dubbele ritssluiting is misschien wel de grootste wijziging in de nieuwste Perfetto-RoS-familie. Zo creëer je niet enkel extra ruimte in de achterzakken door de dubbele YKK® Vision® rits onderaan te openen, maar biedt het ook extra ventilatiemogelijkheden.

Extra achterzak

De Perfetto is opnieuw uitgerust met drie achterzakken dit na feedback vanuit het profpeloton. Zo heeft de fietsjas meer opbergruimte dan de Perfetto RoS. Onderaan de achterzakken heeft Castelli een reflecterend paneel geplaatst voor extra visibiliteit.

Verbeterde schoudernaden

De nieuwste Perfetto-RoS is voorzien van een betere regenbescherming dankzij de waterdichte schoudernaden die verder naar achter zitten. Hierdoor ondervind je al fietsend minder invloed van de regen. Daarnaast kregen de naden ook een duidelijkere reflecterende tape zodat je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.

Aangename pasvorm

De vernieuwde Perfetto RoS 2 heeft een sportieve pasvorm dankzij de rekbare stof aan de borst, schouders en bovenarmen. Zo is er nog voldoende ruimte voor een ondershirt onder de Perfetto te dragen. Ook bij de vrouwen-items zien we dezelfde vernieuwingen als bij de mannen.

ONZE PROTIP

Meer weten over visibiliteit op de fiets?
Lees dan onze blog: 3 Tips om met de juiste fietskleding op te vallen in het verkeer.

Nieuwe Perfetto/ Gabba collectie

You have successfully subscribed!
This email has been registered