BORN - Vernieuwde energierepen

Bij BORN streeft men er voortdurend naar om hun producten naar een hoger niveau te tillen. De populaire sportrepen hebben een upgrade gekregen, inclusief nieuwe smaken, waardoor ze nog beter zijn geworden.

Energierrepen zijn essentieel bij duurinspanningen; ze zijn jouw geheime wapen voor doorzettingsvermogen en optimale prestaties. Aangezien je tijdens trainingen een beperkte voorraad koolhydraten hebt, is het cruciaal om deze aan te vullen, zowel voor als tijdens de inspanning. Met jullie passie en doorzettingsvermogen in gedachten, introduceert BORN met trots twee nieuwe en een verbeterde energiereep: de nieuwe XTRA Bar Red Berries White Chocolate Coating, XTRA Bar Banana White Chocolate Coating, en de verbeterde Flapjack Oatmeal Bar Apple Crumble. Bekijk hieronder ons gamma en ontdek hoe onze vernieuwde sportrepen je prestaties kunnen verbeteren.

Waarom kiezen voor de vernieuwde ‘XTRA Bars’ of ‘Flapjack oatmeal bars’ van BORN


  Energie die je verder brengt

Met 33-35 gram hoogwaardige koolhydraten zorgen de XTRA Bars en Flapjack Oatmeal Bars voor een krachtige energieboost die jouw prestaties naar een hoger niveau tilt. Ontdek hoe BORN je helpt om je eigen records te verbreken!

  Genot met een laagje witte chocolade (XTRA Bars)

Trakteer jezelf tijdens je training op de heerlijke witte chocolade coating van de XTRA Bars. Een perfecte combinatie van energie en smaak die je inspanningen beloont.

  Smaakvol en perfect van structuur

BORN heeft zorgvuldig gewerkt aan de smaak en textuur van de XTRA Bars en de vernieuwde Flapjack Oatmeal Bar Apple Crumble. Elke hap biedt een unieke smaakervaring en optimale structuur die je training nog aangenamer maakt.

  Gezond en duurzaam

Onze bars zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor de planeet. Ze zijn palmolievrij, wat bijdraagt aan het behoud van bossen. Bovendien zijn ze NZVT getest, zodat je zeker weet dat je een dopingvrij product consumeert.

Bovendien hebben we de XTRA Bar en Flapjack Oatmeal Bar zo ontworpen dat ze minder snel uitdrogen. Hierdoor behoud je de energie zonder de ongemakken van droge repen.

Kortom, de XTRA Bars en Flapjack Oatmeal Bars zijn meer dan alleen energierepen. Ze staan voor jouw doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Elke hap geeft je de energie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Of je nu voor de XTRA Bar of de Flapjack Oatmeal Bar kiest, je krijgt de nodige voeding voor elke inspanning, kilometer en stap. Probeer onze nieuwe bars en breng je training naar een XTRA niveau!

XTRA BARS

  BORN XTRA BARS MET WITTE CHOCOLADE


Om het onderscheid in samenstelling tussen de XTRA Bars en de Flapjack Bars duidelijker te maken, werden de XTRA Bars voorzien van een heerlijke coating van witte chocolade en yoghurt.

Naast de lekkere smaak zorgt de coating ervoor dat de reep net iets smeuiger blijft en dus makkelijk wegkauwt.

De XTRA Bars zijn verkrijgbaar in de smaken 'BANAAN - WITTE CHOCOLADE' of 'RODE BESSEN - WITTE CHOCOLADE'

NEW - Xtra Bar Banana - White Chocolate

Voeg de Xtra Bar banana White chocolade coating  toe aan je training en trakteer jezelf op de ultieme combinatie van smaak, hoogwaardige brandstof en een ongekende energieboost! 

  SHOP HIER 

NEW - Xtra Bar Red Berries

Ontdek de onweerstaanbare smaak van de Xtra Bar Red Berries White chocolade coating jouw geheime wapen voor een langdurige energieboosts!

  SHOP HIER 

FLAPJACK OATMEAL VOLGENS VERBETERDE FORMULE

De Flapjack repen, gemaakt van een natuurlijke samenstelling op basis van havermout, worden gemaakt volgens een nieuwe formule. Hierdoor werd de smaak en structuur verbeterd.

NEW - FLAPJACK OATMEAL

Met de Flapjack Oatmeal Apple Crumble heb je een heerlijk stukje appeltaart altijd bij je. Net zo lekker, maar dan handiger en voedzamer. Met havermout als basis, zorgt deze reep voor een bijzonder herkenbare smaakervaring.
Bij deze vernieuwde Flapjack Oatmeal Bar denk je meteen aan een zelfgebakken appeltaart volgens oma’s recept!

 SHOP HIER 
You have successfully subscribed!
This email has been registered