Gepersonaliseerde wielerkleding

Onze custom afdeling en is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor wielrennen, verweven in ons DNA. Een diepgewortelde passie die wij graag met u delen.

Onze Teamwear Experts zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van je gepersonaliseerde wielerkledij. We zijn er dan ook vurig van overtuigd dat een onberispelijke kwaliteit een meerwaarde biedt op vlak van prestaties, design, veiligheid en duurzaamheid.

Meer dan 25 jaar partnership met Castelli en Sportful

Van gepersonaliseerde wielerkleding tot bijhorende fietshelmen, onze custom afdeling biedt het breedste gamma en de sterkste internationale merken voor uw bedrijf. Al meer dan 25 jaar zijn we de exclusieve verdeler van de Italiaanse topmerken Castelli en Sportful in de Benelux.

Deze Italiaanse merken onderscheiden zich van de rest door hun jarenlange ervaring in het ontwikkelen van fietskledij. Dankzij de intensieve en vooruitstrevende samenwerkingen met profploegen BORA - hansgrohe en Soudal Quick-Step, zijn onze productontwikkelaars elke dag bezig met het wielrennen van morgen.

Meer dan wielerkleding

Hun dienstverlening gaat verder dan het ontwerpen van fietskleding. De Teamwear Experts denken luidop met je mee en gaan op basis van je noden en specifieke situatie op zoek naar pasklare antwoorden.

Als je kiest voor gepersonaliseerde kleding van Sportful of Castelli dan nemen zij alle zorgen uit uw handen en tillen ze je bedrijf of wielerclub naar een hoger niveau.

Van onderhoudstips tot het implementeren van een fietsbeleid op de werkvloer: Wolvenberg Custom staat je bij met raad en daad!

Benieuwd? Neem een kijkje op de site van het Sportful of Castelli Custom en contacteer ons vrijblijvend.

You have successfully subscribed!
This email has been registered