Fietshandschoenen met Bi-Fusion-technologie

Onze Roeckl fietshandschoenen zijn uitgerust met BI-FUSION-technologie. Een baanbrekende technologie die je versteld doet staan.

HOE WERKT HET?

De twee-componenten vulling past zich aan als een vloeistof, terwijl deze toch maatvast blijft. Dit zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling waardoor je handen van een optimale grip genieten. De bovenste laag van de fietshandschoen is vervaardigd uit een gel dat voor een uitstekende gewichtsverdeling zorgt en op die manier de handpalm verder ontlast om zo een revolutie op het gebied van ongekend comfort te ontketenen. De onderste laag bestaat uit een vaste stof die de schokken en oneffenheden van het terrein opvangt. Zodat je handen op wolkjes rusten!

Roeckl fietshandschoenen met Bi-Fusion-technologie

BI-FUSION krijgt Red Dot Product Design Award

Roeckl sleepte de prestigieuze Red Dot Product Design Award in de wacht voor hun nieuwe BI-FUSION-technologie - een uitstekende padding die demping, comfort en grip naar een nog hoger niveau tilt. De hoogste internationale erkenning voor hoogwaardig productdesign en kwaliteit komt er nadat de BI-FUSION is getest en beoordeeld door een internationale vakjury.

You have successfully subscribed!
This email has been registered