Vier de Giro D'Italia met de officiële collectie van Castelli

Waar je aan denkt bij het horen van maglia rosa, maglia ciclamino of maglia azzurra? Dat kan niet anders dan de Giro d’Italia zijn. Na 26 jaar pronkte Castelli in 2018 weer op de leiderstruien van de Giro d’Italia. Sindsdien schittert de schorpioen opnieuw op de roze leiderstrui, de paarse puntentrui, de blauwe bergtrui, de witte jongerentrui en zelfs de zwarte fietstrui.

MAGLIA ROSA

Het authentieke Giro d'Italia fietsshirt, Maglia Rosa, is net zo mythisch als de zware bergetappes die de profrenners voor de kiezen krijgen. Sinds 1931 draagt de leider in het algemene klassement de befaamde ‘La maglia rosa’. Het fietsshirt kreeg de roze kleur omdat de roze sportkrant ‘La Gazetta dello Sport’ de organisator was van de Ronde van Italië en zo hun verkoop wilde stimuleren. Vandaag de dag is het fietsshirt een eerbetoon aan de mooie en rijke geschiedenis die de Ronde van Italië biedt.

Een subtiele knipoog naar de “Trofeo senza fine” vind je terug in de gouden ritssluiting die geven het fietsshirt een exclusief tintje. Vanuit technisch oogpunt kan de klassementsleider genieten van de lichtste, meest aerodynamische en best presterende fietsuitrusting ooit gecreëerd.

Schitter in de Maglia Rosa!

#Giro106 Stage Jerseys

Als je op zoek bent naar iets bijzonders om jezelf te onderscheiden tijdens de Giro d'Italia of gewoon wilt genieten van een uniek en stijlvol ontwerp, dan zijn onze etappe-geïnspireerde designs de perfecte keuze voor jou.

TRE CIME DI LAVAREDO

Shop HIER

#GIRO FUORI Fietsshirt

Een knipoog naar het verleden

Kan je niet kiezen tussen de verschillende leiderstruien en denk je soms met weemoed terug aan de meest gedenkwaardige edities van de mooiste Ronde van het jaar? Dan heeft Castelli een fietsshirt in de limited edition Giro-collectie die het beste van twee werelden combineert.

You have successfully subscribed!
This email has been registered