Onderhoudsinstructies Sealskinz

Sealskinz - voorschriften voor wassen & onderhoud

Hoe verzorg en onderhoud ik mijn Sealskinz waterdichte sokken?

Was de sokken altijd binnenstebuiten en als je wasmachine een handwas- of wolprogramma (onder de 40°C) heeft, dan is dat de beste optie. Er zijn geen speciale voorkeuren aangaande het type wasmiddel.

Laat de sokken letterlijk droog lekken, voorkom drogen op een radiator of op een directe warmtebron om beschadiging aan het waterdicht membraan te voorkomen. In de droogkast kan, op een programma met een lage temperatuur.

Voor waterdichte sokken in goede staat te houden, kan je best je teennagels kort knippen. Het voorkomt dat het waterdicht membraan beschadigd zal geraken. Dit is één van de meest voorkomende oorzaken van het verliezen van het waterdichte effect!

Draag ook steeds geschikt schoeisel en inspecteer de binnenkant van de schoen op steentjes, doorns en andere scherpe voorwerpen dat het membraan zouden kunnen beschadigen.


Hoe verzorg en onderhoud ik mijn Sealskinz gebreide handschoenen?

Was de handschoenen altijd binnenstebuiten en als je wasmachine een handwas- of wolprogramma (onder de 40°C) heeft, dan is dat de beste optie. Er zijn geen speciale voorkeuren aangaande het type wasmiddel.

Laat de handschoenen letterlijk droog lekken, voorkom drogen op een radiator of op een directe warmtebron om beschadiging aan het waterdicht membraan te voorkomen. In de droogkast kan, op een programma met een lage temperatuur.

Hoe verzorg en onderhoud ik mijn Sealskinz handschoenen?

Al de handschoenen die niet gebreid zijn, mogen in de wasmachine, kies voor een programma dat een temperatuur hanteert van 30ºC of lager. Met de hand wassen is ook een optie. Bekijk de extra informatie in het label voor de specifieke informatie. Er zijn geen speciale voorkeuren aangaande het type wasmiddel.

Laat de handschoenen letterlijk droog lekken, voorkom drogen op een radiator of op een directe warmtebron om beschadiging aan het waterdicht membraan te voorkomen.


Hoe verzorg en onderhoud ik mijn Sealskinz overschoenen?

Was de handschoenen altijd binnenstebuiten en als je wasmachine een handwas- of wolprogramma (onder de 40°C) heeft, dan is dat de beste optie. Er zijn geen speciale voorkeuren aangaande het type wasmiddel.

Laat de overschoenen letterlijk droog lekken, voorkom drogen op een radiator of op een directe warmtebron om beschadiging aan het waterdicht membraan te voorkomen. In de droogkast kan, op een programma met een lage temperatuur.

Draag ook steeds geschikt schoeisel en inspecteer de schoen op steentjes, doorns en andere scherpe voorwerpen dat het membraan zouden kunnen beschadigen.

Hoe verzorg en onderhoud ik mijn Sealskinz pet?

Al de petten, mogen in de wasmachine, kies voor een programma dat een temperatuur hanteert van 30ºC of lager. Met de hand wassen is ook een optie. Bekijk de extra informatie in het label voor de specifieke informatie. Er zijn geen speciale voorkeuren aangaande het type wasmiddel.

Laat de pet letterlijk droog lekken, voorkom drogen op een radiator of op een directe warmtebron om beschadiging aan het waterdicht membraan te voorkomen.

Hoe verzorg en onderhoud ik mijn Sealskinz handschoenen met lederen handpalmen?

De lederen handschoenen van Sealskinz zijn niet geschikt om te wassen. Dus we raden je aan om het lederen gedeelte met de hand te wassen. Gebruik hiervoor een propere vaatdoek of een zachte borstel en lauw water. Zeker geen zeep of detergent gebruiken op het lederen oppervlak. Indien mogelijk mogen onderhoudsproducten voor leder wel gebruikt worden.

You have successfully subscribed!
This email has been registered