Sealskinz Upwell verwarmde fietshandschoenen

Ontdek de ultieme metgezel voor fietstochten in de koudste omstandigheden: de Sealskinz Upwell verwarmde fietshandschoen. Bereid je voor om comfortabel en warm te blijven tijdens elke winterse fietsrit, want met de Upwell handschoenen geniet je van ongeëvenaarde warmte en bescherming. Ontworpen met geavanceerde technologieën, bieden deze handschoenen niet alleen isolatie tegen de kou, maar ook een instelbare verwarmingsfunctie, waardoor je de controle hebt over je persoonlijke warmteniveau. Ervaar het ultieme fietscomfort, zelfs in de meest barre weersomstandigheden. Ontdek hieronder waarom de Sealskinz Upwell verwarmde fietshandschoen de perfecte keuze is voor jouw winterse avonturen op twee wielen.

WARME WATERDICHTE BESCHERMING

OP KOUDE DAGEN

Trek een paar waterdichte, verwarmde fietshandschoenen aan en navigeer met gemak door het koudste en natste weer. Natte en koude handen kunnen zorgen voor blaren, gevoelloze vingers en bevriezing. Ga de koudste dagen tegemoet met een paar waterdichte Upwell verwarmde fietshandschoenen en blijf beschermd en warm tijdens het fietsen.

DOORDACHT ONTWORPEN

OM JE RIT TE VERBETEREN

Extra functies om je te beschermen en onder controle te houden, zoals stealth reflecterende details voor een betere zichtbaarheid bij weinig licht, en een geitenleren handpalm voor een natuurlijk gevoel en uitstekende duurzaamheid en controle.

Ontdek de luxe van warme handen
WARM EN BESCHERMD

TIJDENS ELKE RIT

Een geïntegreerd verwarmingselement met een oplaadbare batterij zorgt voor warmte waar je op kunt rekenen. Schakel tussen drie energiestanden om de beste instelling te vinden en vertrouw erop dat je beschermd blijft met een werkingsduur van 5-6 uur.

HOUD DE WARMTE BINNEN

De binnenkant is gevuld met warme Primaloft Gold synthetische isolatie en de voering is gecoat met zilveren stippen die lichaamswarmte terugkaatsen in de handschoen.

Sealskinz waterdichte handschoenen

You have successfully subscribed!
This email has been registered