Castelli en Soudal Quick-Step

Het begin van een nieuw tijdperk!

Castelli en Soudal Quick-Step, de beste wielerploeg van de afgelopen jaren, bundelen de krachten. De Belgische grootmacht rijdt vol trots rond met de schorpioen van Castelli op de borst.

Castelli vindt in de ‘Wolfpack’ de perfecte ambassadeurs om opnieuw als kledingsponsor in het internationale peloton te treden met onder meer wereldkampioen Remco Evenepoel in hun rangen.

Samen hebben de twee grootmachten een lange en rijke geschiedenis in het wielrennen. Als toonaangevende internationale leverancier van fietskledij zit vernieuwing in Castelli’s wieler-DNA. De Gabba, Perfetto, Idro en dit jaar de vernieuwde Aero Race zijn ongetwijfeld de bekendste innovatieve producten in het gamma van Castelli.”You know you're getting an unfair advantage”, is niet voor niets de slogan van Castelli die bij ‘The Wolfpack’ de oogjes doet fonkelen.

Vind de wielerkleding die het best bij je past! Kies tussen de fietskledingstukken van wereldkampioen Remco Evenepoel, Yves Lampaert, Kasper Asgreen of Fabio Jakobsen

Foto's | Jered Gruber
Video | Castelli & Soudal Quick-Step

Castelli & Soudal Quick-Step

You have successfully subscribed!
This email has been registered