Sportful Fiandre Fietskleding

Bereid je voor op het ergste, verwacht het beste

‘Bereid u voor op het ergste, verwacht het beste’. Dat is het mantra van Fiandre. De Fiandre-collectie – Italiaans voor Vlaanderen – is ontworpen om je tijdens wind, regen, koude en sneeuw te beschermen van top tot teen. Fietsjassen, vesten, fietsbroeken tot zelfs accessoires voor op de fiets, ze betekenen een wereld van verschil. Legendarische winnaars van de Ronde van Vlaanderen zoals Johan Museeuw, Fabian Cancellara en Peter Sagan gaven mee vorm aan deze Fiandre lijn. Dan weet u zeker dat u goed zit! Neem alle risico's weg en maak je klaar om te verkennen en te racen met maximale bescherming.


FIANDRE LIGHT NO RAIN JACKET

Heren - Dames

Deze fietsjas is ontelbare keren getest tijdens het Vlaamse voorjaar door onze profrenners en is zo ideaal bij wisselende weersomstandigheden. De Fiandre Light No Rain Jacket beschermt je niet enkel vooraan tegen lichte regen, maar ook de achterzijde van deze fietsjas werd verlengd voor een betere bedekking van de rug tijdens opspattend water. De NoRain-technologie laat zweet door, maar geeft regen geen kans. Zo blijf je zowel langs binnen én buiten droog. Kortom de ideale jas voor de herfst!

Geef regen geen kans

FIANDRE PRO JACKET

Heren - Dames

Wil je net als de profrenners in de slechtste weersomstandigheden blijven presteren? Dan is de Sportful Fiandre Pro fietsjas echt iets voor jou. De jas beschermt je optimaal tijdens hevige regenbuien en snijdende wind. Zo is de jas niet enkel volledig waterdicht maar heeft het dankzij het rekbare Polartec Neoshell-materiaal ook een zeer ademend vermogen.

Ga voor optimale bescherming

Fiandre Pro Jacket voor dames

FIANDRE WARM JACKET

Wanneer je onder de koudste temperaturen op je best wil presteren tijdens het fietsen, dan is de Fiandre Warm Jacket jouw go-to fietsjas. Met behulp van de GORE-TEX INFINIUM™-technologie biedt Sportful je de juiste warmte op de meest gevoelige plekken van je lichaam. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de opmerkelijke details van deze fietsjas. Zo intrigeerde ze een nieuwe rits, die het nu nog makkelijker maakt om de Fiandre Warm Jacket open en dicht te ritsen.

Ga voor optimale bescherming

Fiandre Collectie

You have successfully subscribed!
This email has been registered