Sportful SRK

SRK is een nieuw fietskledingconcept ontworpen als een veelzijdige oplossing geschikt voor fietsers van alle niveaus. Of je nu een wegrenner bent die off-road omwegen verkent of bedekt bent met modder na een gravelrit, de SRK-set zal comfort en functionaliteit bieden die is afgestemd op jouw voorkeur. De nieuwe SRK fietskleding zal uitzonderlijke prestaties leveren, waar je reis je ook brengt.

SRK FIETSSHIRT

De minimalistische stijl en effen kleur maken het SRK wielershirt tot een van de meest veelzijdige fietsshirts in de hele collectie. Of je nu de paden op gaat of over de wegen zoeft, het SRK shirt is uitgerust met alle technische kenmerken die je nodig hebt, inclusief ademend vermogen en reflecterende details. Ontdek nu het brede scala aan kleuren en kies jouw favoriet!

HEREN - DAMES

SRK BIBSHORT

Ontdek onze SRK Bibshort, ontworpen om maximale veelzijdigheid te bieden op elk type terrein. Uitgerust met ons multi-density DMS zeem en 4-way stretchstof, zorgt de SRK Bibshort voor maximaal comfort tijdens je rit, of je nu in een aerodynamische positie bent of op off-road trails rijdt.

HEREN - DAMES

Passion for cycling Shop
Passion for cycling Shop
You have successfully subscribed!
This email has been registered