Gepersonaliseerde wielerkleding

Squadra Velo is onze custom afdeling en is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor wielrennen, verweven in ons DNA. Een diepgewortelde passie die wij graag met u delen.

Onze Teamwear Experts zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van je gepersonaliseerde wielerkledij. We zijn er dan ook vurig van overtuigd dat een onberispelijke kwaliteit een meerwaarde biedt op vlak van prestaties, design, veiligheid en duurzaamheid.

Meer dan 25 jaar partnership met Castelli en Sportful

Van gepersonaliseerde wielerkleding tot bijhorende fietshelmen, Squadra Velo biedt het breedste gamma en de sterkste internationale merken voor uw bedrijf. Al meer dan 25 jaar zijn we de exclusieve verdeler van de Italiaanse topmerken Castelli en Sportful in de Benelux.

Deze Italiaanse merken onderscheiden zich van de rest door hun jarenlange ervaring in het ontwikkelen van fietskledij. Dankzij de intensieve en vooruitstrevende samenwerkingen met profploegen TotalEnergies en Quick-Step Alpha-Vinyl, zijn onze productontwikkelaars elke dag bezig met het wielrennen van morgen.

Ontdek Squadra Velo

Squadra Velo: Meer dan wielerkleding

Hun dienstverlening gaat verder dan het ontwerpen van fietskleding. De Teamwear Experts denken luidop met je mee en gaan op basis van je noden en specifieke situatie op zoek naar pasklare antwoorden.

Als je kiest voor Squadra Velo dan nemen zij alle zorgen uit uw handen en tillen ze je bedrijf of wielerclub naar een hoger niveau.

Van onderhoudstips tot het implementeren van een fietsbeleid op de werkvloer: Squadra Velo staat je bij met raad en daad!

Benieuwd? Neem alvast een kijkje op www.squadravelo.com

You have successfully subscribed!
This email has been registered