uvex rise Fietshelm

Ultralicht, stijlvol en aerodynamisch!

De uvex rise is de perfecte fietshelm voor wie topprestaties levert en daarbij records wil breken. Het elegante design en de optimale aerodynamische eigenschappen spelen hierin een cruciale rol.

De ultramoderne fietshelm combineert de strafste technologieën met bijzondere innovaties en biedt een optimale bescherming en is daarmee de ultieme race fietshelm voor alle snelheidsduivels die hun persoonlijke besttijd willen kloppen.

uvex rise cc Tocsen

De uvex rise cc Tocsen biedt wielrenners die vaak alleen op pad gaan een betere bescherming dankzij de ingebouwde crashsensor in de fietshelm. Deze sensor neemt een valpartij waar en activeert het Tocsen-systeem. Het systeem stuurt automatisch een noodoproep met je GPS-locatiegegevens door naar een zelfgekozen contactpersoon alsook de hulpdiensten. Bovendien wordt ook de Tocsen-community op de hoogte gebracht van de crash om sneller de plek van het ongeval te bereiken.

Ontdek de uvex rise cc Tocsen

uvex Rise krijgt Reddot award

De nieuwe uvex rise fietshelm werd vorig jaar bekroond met een Red Dot Design Award "Product Design" 2021. Het sublieme ontwerp in combinatie met kwalitatieve materialen die de veiligheid en de aerodynamica optimaliseren, maakte indruk op de Red Dot-jury. Die de uvex Rise fietshelm tot nummer één verkozen in de categorie “Fietsen en fietsaccessoires”.

De verschillende Uvex rise fietshelmen

Product Img
Your product's name
$250.00
Product Img
Your product's name
$250.00
Product Img
Your product's name
$250.00
Product Img
Your product's name
$250.00
You have successfully subscribed!
This email has been registered