Doe mee aan onze Strava-challenge

Wie weet win je één van de fantastische prijzen met een totaalwaarde van 10.000 euro.

Deze zomer dagen wij je uit om onze ambassadeurs te verslaan met onze Passion for Cycling Strava Challenge. In deze uitdaging probeer je op 8 specifieke segmenten de beste tijd van onze ambassadeurs te kloppen en zo tal van leuke prijzen te winnen.

HOE WERKT HET?

Het is heel simpel. Word lid van onze Passion for Cycling Strava-Club en val de tijd van onze ambassadeurs aan. De challenge start vrijdag 6 mei 2022 en eindigt op zondag 4 september. Zo heb je een hele zomer om een poging te ondernemen op één (of op meerdere) van de onderstaande segmenten. De renner met de snelste tijd in deze periode wint gegarandeerd €250. Versla je daarbij ook de winnende tijd van onze ambassadeur dan verdubbelen wij dit bedrag naar €500. Op het einde van de challenge loten we willekeurig drie deelnemers die ook nog een mooie prijs in ontvangst nemen.

Voor de algemene voorwaarden verwijzen wij je graag door naar het einde van deze blog.

PRIJZENPOT

BEN JIJ DE SNELSTE FIETSER BINNEN ONZE PASSION FOR CYCLING STRAVA-CLUB?

De snelste fietser van elk segment binnen onze Passion for Cycling Strava-club wint €250,00 aan shopbudget op Passion for Cycling. Verbreekt deze persoon daarbij de tijd van onze ambassadeur dan verdubbelen wij dit naar €500,00! De tijden van onze ambassadeurs vind je terug onderaan bij elk segment.

3 WINNAARS DOOR LOTING
Eerste prijs: €400,00 shopbudget op Passion for Cycling
Tweede prijs: €250,00 shopbudget op Passion for Cycling
Derde prijs: Een BORN-pakket ter waarde van €50,00
WORD LID VAN DE PASSION FOR CYCLING STRAVA-CLUB

BELGIË

SMUGGLERS' PATH

Dirk Vlassaks knalde naar de KOM op ons Smugglers' Path-segment met een toptijd van 1'05". Ons segment begint net na een beklimming van de Driepaalberg om dan aan een rotvaart vals plat te bedwingen. Hij reed aan een gemiddelde van 40,8km/u op de onverharde wegen. Tijdens zijn poging koos Dirk voor Castelli, met name de Free Unlimited fietsbroek in combinatie met het Unlimited Sterrato fietsshirt. Om de snijdende wind die soms waait tussen open velden tegen te gaan droeg hij ook nog een Unlimited Puffy Vest.

PRO TIP VAN DIRK

De strook op dit segment is wat vals plat en is snediger dan je zou denken. Het segment begint ook net na de Driepaalberg waardoor je meteen al op je tandvlees zit. Probeer dus net voor de start een beetje te doseren op de kleine klim om tijdens dit segment je absolute toptijd te halen!

ONTDEK ONS SMUGGLERS' PATH-SEGMENT

DE MUUR VAN GERAARDSBERGEN

Jelle Vanton behaalde de KOM op de Muur van Geraardsbergen in een tijd van 2’43’’. Hij koos voor de combinatie van de nieuwste Free Aero RC fietsbroek met het Climber's 3.0 fietsshirt. Dit is het lichtste fietsshirt uit de Castelli collectie en daarom uiterst geschikt voor het bedwingen van beklimmingen. Beide kledingstukken komen uit Castelli's Rosso Corsa-collectie en worden ook gedragen door de profrenners van Quick-Step Alpha Vinyl.

PRO TIP VAN JELLE

De Muur is een redelijk lange beklimming waar je niet te snel van start mag gaan. Vanaf de Vesten is het redelijk steil en heb je al wat wind. Daarna kom je dan aan het steile gedeelte dat oploopt tot 20% en dat is het startsein om vol door te gaan. Je kan hier alle uitgespaarde energie van de inloper gebruiken om zo snel mogelijk omhoog te fietsen. Net zoals de profrenners kan je best ook eens in het gootje rijden, omdat dat de beste lijn is en je zo nog extra energie kan sparen. Zo rij je de laatste bocht richting Kapelmuur op met een laatste eindsprint. Veel succes aan iedereen! ONTDEK ONS MUUR-SEGMENT

PATERBERG

Daphné Merlevede behaalde de QOM op de Paterberg in een tijd van 1’59’’. Ze ging de uitdaging aan in het fleurige Kelly Short Sleeve fietsshirt en de gloednieuwe Classic W Bibshort van Sportful. Dankzij de comfortabele zeem kon zij in alle comfort op haar prestaties focussen.

PRO TIP VAN DAPHNÉ

Een tip die ik kan geven is dat je genoeg krachttraining doet zodat je met die sterkte een voordeel hebt tegenover anderen. Daarnaast is het heel belangrijk om te doseren en niet van aan de voet alles te geven richting de top. Hou zeker je focus op je cadans en richt je op één specifiek punt om in 'the zone' te blijven. Met de overgebleven energie kan je op het einde nog een sprintje proberen te trekken tot de top.

ONTDEK ONS PATERBERG-SEGMENT

DE TEUT

Dennis Schmitz behaalde de KOM op ons De Teut-segment in Zonhoven, in een tijd van 36 seconden voor 410 meter. Hij reed aan een gemiddelde van maar liefst 41,3 km/u en behaalde deze prestatie in een stijlvolle wieleroutfit. Dennis koos voor het Monocrom fietsshirt in combinatie met de populaire Supergiara fietsbroek. Om zichzelf warm te houden droeg hij ook de Fiandre Light No Rain vest. Alles van het hippe merk Sportful.

PRO TIP VAN DENNIS

Op dit segment kan ik maar één tip geven en dat is: knallen! Het is een lange rechte lijn waarbij je alles op vermogen moet doen en zo snel mogelijk probeert te trappen.

ONTDEK ONS SEGMENT OP DE TEUT

WOLVENBERG

Lise Moens behaalde de top van de Wolvenberg in een tijd van 2'09". Tijdens haar poging droeg ze de Velocissima 3 fietsbroek van Castelli met de nieuwste droptail technologie. Om haar wieleroutfit compleet te maken droeg ze ook nog het Dolce fietsshirt. Een fietsshirt met een eerder aerodynamische pasvorm maar dankzij de elastische stoffen flatteert het fietsshirt bij iedereen.

PRO TIP VAN LISE

Doseren, doseren, doseren. Je komt ter hoogte van het midden van de Wolvenberg een heel steil stuk tegen. Rij dus aan een goed maar gedoseerd tempo richting het steile stuk om daar even hoge wattages te duwen. Eens je het steilste stuk over bent kan je al je laatste krachten inzetten voor je eindsprint!

ONTDEK ONS WOLVENBERG-SEGMENT

OUDE KWAREMONT

Tommy Baeyens van Grinta! Magazine reed over de finish van de Oude Kwaremont in een tijd van 5'29". Tijdens zijn poging koos Tommy voor Sportful en droeg de LTD Shield fietsbroek in combinatie met het Rocket fietsshirt, om letterlijk over de Oude Kwaremont te knallen als een raket!

PRO TIP VAN TOMMY

De Oude Kwaremont is een heel verraderlijke helling. Eens je ter hoogte van het bekende Kwaremontplein bent krijg je het gevoel dat je er al bent, maar dan komt er nog een lang stuk. Verspil zeker niet al je krachten richting Kwaremontplein, maar doseer voldoende om ook de lange honderden meters erna op een goed tempo te rijden.

ONTDEK ONS OUDE KWAREMONT-SEGMENT

NEDERLAND

CAUBERG

Adriaan Janssen knalde in Valkenburg de Cauberg op in een toptijd van 1'37". De renner van Scorpions Racing Team haalde een gemiddelde van 28,7 km/u waarmee hij vloog over het asfalt richting de top! Tijdens zijn poging koos hij voor Castelli, met name de Free Aero RC Fietsbroek in combinatie met het Aero Race 6.0 Fietsshirt fietsshirt. .

PRO TIP VAN ADRIAAN

De cauberg is een gevreesde helling, maar om een snelle tijd neer te zetten mag je geen angst hebben. Je moet al met een stevig tempo beginnen en op het steile gedeelte is het belangrijk om het tempo hoog te houden. Op het moment dat die afvlakt moet je hem doortrekken tot na de brug nog één keer uit het zadel om alles eruit te halen kan dan nog secondes schelen!

ONTDEK ONS CAUBERGSEGMENT

KEUTENBERG

Maxim Pirard, wereldkampioen Granfondo, behaalde binnen onze Passion for Cycling strava club de KOM op de Keutenberg in een fantastische tijd van 2'25". Enkele renners van het Scorpions Racing Team zaten hem op de hielen maar hij haalde het als eerste tot aan de meet, mede dankzij zijn aerodynamische kledij. Zijn outfit bestond uit de Bodyfit Pro LTD fietsbroek en het Bomber fietsshirt.

PRO TIP VAN MAXIM

Bij de Keutenberg is er weinig doseren aan, het start steil en eindigt steil! Na 2 flauwe bochtjes voel je direct de hellingspercentages naar de dubbele cijfers gaan, met een piek van 22%. Probeer je inspanning zo goed mogelijk te verdelen en wat over te houden voor de pittige uitloper aan het eind.

ONTDEK ONS KEUTENBERGSEGMENT

LAAT JE LEIDEN DOOR ONZE ROUTES

Download de volledige route die we voor je uitgestippeld hebben. Zo kan je per regio alvast alle segmenten aanvallen en tot €2.000 per dag verdienen.

ACTIEVOORWAARDEN PASSION FOR CYCLING STRAVA CHALLENGE

1. Deelname
1.1 Deelname is uitgesloten voor personen zonder vaste woon- of verblijfplaats in België, Nederland en Luxemburg.
1.2 Mannen worden uitgesloten voor deelname aan de segmenten Paterberg en Wolvenberg. Vrouwen mogen deelnemen aan alle 8 segmenten.
1.3 Passion for Cycling heeft het recht om een deelnemer van deze actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt, op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen, de actie onrechtmatig beïnvloedt, of anderszins ontoelaatbaar gedrag vertoont.
1.4 De prijs kan enkel worden uitgekeerd aan de winnaar.
1.5 De deelnemer verleent Passion for Cycling toegang tot zijn/haar gegevens (naam, adres en e-mail), zodat zijn/haar gegevens in de actie database kunnen worden opgeslagen.
1.6 Passion for Cycling mag na deelname de deelnemer e-mailberichten sturen gerelateerd aan de actie.
1.7 Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Passion for Cycling.
1.8 De looptijd van de actie loopt van 6 mei 2022 tot en met 4 september 2022 voor de Belgische segmenten. De looptijd van de actie loopt van 6 juni 2022 tot en met 4 september 2022 voor de Nederlandse segmenten.
1.9 Om mee te doen met deze actie moeten de deelnemers lid worden van onze Passion for Cycling Strava-Club.


2. Prijs
2.1 De winnaars worden bekend gemaakt via een bericht op Facebook en/of Instagram.

You have successfully subscribed!
This email has been registered