Van maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Indien je artikel op voorraad is, en je de bestelling voor 15u00 online bestelt, krijg je de volgende dag (uitgezonderd op zondag) je items. Bestel je op vrijdag na 15u00, dan ontvang je pas dinsdag je bestelling. Om je levering te volgen ontvang je een Track & Trace code in je orderbevestigingsmail.
Is het item of een bepaalde maat of kleur dat je zoekt niet meer voorradig bij Passion for Cycling, maar staat er een oranje kader rond? Dan is het item wel in voorraad bij onze fabrikant, je ziet hier meteen een indicatie van de levertermijnen.
Alle bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden. Onder de €75 wordt er een bedrag van €4,95 aangerekend. Wil je dit vermijden dan kan je je bestelling makkelijk aanvullen met onze BORN sportvoeding of andere accessoires.
Helaas komt het soms voor dat je bestelling onvolledig is omdat bepaalde artikelen niet langer voorradig zijn. In dit geval worden de overige items opgestuurd van zodra ze beschikbaar zijn, zonder extra verzendkosten.
Vind je het handiger dat je bestelling op zaterdag geleverd wordt? Dat kan, we vragen hiervoor wel een extra kost van €1. Bestel je op vrijdag dan wordt je pakket automatisch op zaterdag geleverd en hoef je geen extra kosten te betalen.
Heb je een beschadigd pakket ontvangen? Het spijt ons dit te vernemen. We hopen dat je items nog intact zijn. Als dit niet het geval is, of je twijfelt, dan kan je best een retourprocedure opstarten.
Passion for Cycling heeft geen fysieke winkel, waardoor je je bestelling niet kan afhalen bij ons. We werken wel samen met de mooiste fietswinkels van de Benelux. De meeste items die je op ons platform vindt, kan je ook aantreffen of bestellen via je lokale fietswinkel indien hij in onze dealerlocator voorkomt.
Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestigingsmail met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Het is ook je verzendbewijs. Als er iets misgaat, zien we met de Track & Trace code wat er mis liep.
You have successfully subscribed!
This email has been registered